Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Θρησκεία Πατρίς Οικογένεια




Οι Έλληνες ήταν είναι και θα είναι ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Θέλουν δε θέλουν κάποιοι.

Η Ελλάδα σε όσα κομμάτια και να κοπεί, πάντα θα είναι ο φόβος και ο τρόμος αυτών που φοβούνται την Ορθοδοξία.

Επιστροφή τώρα στις ρίζες μας για να αντέξουμε αυτά που μας έρχονται.

Ο Θεός που κρίνει από ψηλά τις πράξεις μας, ας μας τροφοδοτεί με δύναμη και με την απεριόριστη αγάπη του και ας μας ελεήσει για την αμαρτωλότητα μας

Αμήν

2 σχόλια:

  1. Τις καλησπερες μου καταρχας. Ενα απο τα μεγαλα αδιεξοδα που παντα εβρισκα στην Ορθοδοξη πιστη ειναι η μεν παραδοχη της οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι παιδια του Θεου, και απο την αλλη ο κατα το δοκουν διαχωρισμος τους σε αλλοθρησκους, ελληνες και μη και ολα αυτα. Αυτη η μεγαλη ασαφεια, αυτη η φριχτη διττοτητα, φερνει ενα φοβερο χαος στον κοσμο. Γιατι συμβαινει αυτο, δηλαδη ολοι οι πιστοι να μην μπορουν να νιωσουν την αγαπη σε ολη την πληροτητα της, χωρις διαχωρισμους σε "εγω" και αυτοι (οι αλλοιθρησκοιμ οι ξενοι κλπ)? Γιατι ειναι εμφανες σε ολους που μπορουν να δουν οτι οι χριστιανοι δεν κανουν πραγματικα αυτο που λεει η θρησκεια τους, το "αγαπατε αλληλους". Ας ειμαστε ελικρινεις με τους εαυτους μας. Οταν υπαρχει αγαπη δεν υπαρχει "αγαπαω τον ελληνα αλλα δεν αγαπαω τον αλβανο, αγαπαω τον χριστιανο αλλα οχι τον μουσουλμανο". Δεν ειναι αγαπη αυτο. Αυτο ειναι υποκρισια. Δεν υπαρχει αγαπη με εκπτωσεις και διαχωρισμους. Η αγαπας τους παντες, βαθεια η δεν αγαπας τιποτα.
    Δεν υπαρχει αγαπη με εκπτωσεις ετσι δεν ειναι?
    Την καλησπερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπατε:
    "Γιατι ειναι εμφανες σε ολους που μπορουν να δουν οτι οι χριστιανοι δεν κανουν πραγματικα αυτο που λεει η θρησκεια τους, το "αγαπατε αλληλους"."

    Είναι η δική σας πεποίθηση και σαν τέτοια απαντήστε μόνος το ερώτημα σας.

    Ούτος η άλλως άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνετε. Φυσικά και δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος σε αυτή τη βάση.

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή